Użytkownik
sa dwie sprawy TA i reniek i prosze o wypowiedzi
dostalam od naszego sojusznika pw w sprawie ania80
Witam.wydaje mi sie ze zauwazylem cos dziwnego.Otoz kiedy zaczynalem gre w tej edycji napisal do mnie pewien gracz(Idith) obecnie jeden z odlamow Tytani.okazalo sie ze to moja dobra znajoma z poprzedniej edycji tylko pod innym nickiem.gralismy w NSI(MC NSI).zapytalem czy ktos jeszcze z naszzego soja gra teraz.odpowiedziala ze gra Mardok (w poprzedniej edycji Sanchoo)Wczoraj okazalo sie ze do sojuszu wstapila ania80 i napisala do mnie wiadomosc.czy gralem na poprzedniej s5.odparlem ze tak i zapytalem czy Ty tez.odpowiedziala: Hiiiiiii NWO-A- ( Leszek ) , MC NS I ( Sanczoo )
mysle ze moze miec kilka kont i dlatego moze byc szpiegiem dla Tytanow i Elite.pozdrawiam i dzieki za cierpliwosc.Jak zapadna jakies decyzje to aj mi znac na priv
razem z Ola zdziwilismy sie, ze tak nagle, bez zadnych wiesci wstapila do akademii ta osoba. pomyslielismy, ze przypadkiem nie znalazla sie w naszych szeregach, wiec nie robilismy afery.
jednak widze, ze jakies niejasnosci sie pojawiaja. jedyne co niepokojacego zauwazylismy, to jej opis w profilu:
Jestem pod czujna opieka Zuoo
z sojuszu GUMISI i Mardoka z Tytanow wiec zanim mnie zaatakujesz to sobie to przemysl !!!!
Użytkownik
Skoro jest pod opieka to pewnie sity ma poustawiane lub hasla do kont bo tak to sie przewaznie odbywa nalezaloby sie jej pozbyc
Nowy użytkownik
Przeciwnie... trzymać i karmić fałszywymi informacjami
Użytkownik
hmm, jak wyobrazasz sobie karmic falszywymi informacjami?? nie bardzo sie da bo jest bedzie miala dostep do forum to sama wysnuje wnioski . wolalabym aby opuscila sojusz...
siemka
prawde mówiac ja przyjąłem ją do nas na prośbe jednego z graczy od Gumisi ...
Kur... a szukam tej wiadomości i nie moge znaleść ...
Jak tylko coś wyszperam dam znać a puki co napiszę ze ma nie ustawić na sitta i na jej koncie bede czesciej niz ona \ on \ czy inny człon
Użytkownik
ale jest jeszcze gg wiec?? jestem za wydaleniem a gracz od gumisi rowniez moze byc wtyka oczym gumisie moga nie wiedziec podaj mi nick gracza z gumisi..